Jokaiseen rantaan sopivat, laadukkaat ja ruostumattomat Alutrack-telakat ovat helppoja käyttää ja asentaa. Telakka helpottaa veneen vetämistä rantaan ja tekee ylläpidosta ja säilytyksestä mutkatonta!

Telakka helpottaa veneen vetämistä rantaan ja tekee ylläpidosta ja säilytyksestä mutkatonta!

Tämän tekstin avulla voit jakaa tietojaParhaiten sopiva telakka määräytyy rannan ja käyttötarkoituksen mukaan – Käytetäänko telakkaa veneen talvisäilytykseen vai ainoastaan veneen vesiltä poistamiseen? Talvisäilytystä varten vene tulee saada vedettyä kauemmaksi vesirajasta.

Kevyempi telakka on ihanteellinen valinta enintään 900 kg veneille. Suuri telakka soveltuu veneelle, jonka kokonaispaino on enintään 3300 kg.

Alutrack-telakan toimintaperiaate on, että kelkka, jonka päälle vene ajetaan, lasketaan niin pitkälle, että vene pääsee kellumaan kelkan päällä ennen vinssin käynnistystä. Eli mitä isompi vene, sitä syvempään veteen pitää telakan kokonaispituus mitoittaa.

Kevyen telakan etukelkkaan on saatavilla lisävarusteena ns. V-lisätuki, joka estää veneen ajon kelkan yli ja tukee veneen runkoa veneen ollessa ylhäällä telakalla. brändistäsi asiakkaillesi. Kuvaile tuotetta, jaa ilmoituksia tai toivota asiakkaasi tervetulleeksi.

Alutrack-venetelakat