Aku Hirviniemi

Suunnittelin uuden laiturin hankkimista ja Laatulaiturin Juha tuli käymään paikan päällä. Todettiin, että vanha laituri oli vielä sen verran hyvässä kunnossa, että päädyimme laiturin ehostamiseen. Vanha laituri on nyt uudenveroinen. Homma toimi hyvin kaikin puolin.

Aku Hirviniemi

Seija Kallio

Hankimme kesämökillemme laiturin Suomen laatulaiturilta. Toimitus ja asennus sujuivat joustavasti sovittuna päivänä ja laituri oli heti valmis käyttöön. Saimme myös ohjeita talven varalle ja laiturin pintakäsittelyyn. Kaikki sujui hyvin ja ammattitaitoisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä laituriin ja saamaamme palveluun. Aikaisemmin meillä oli pieni epävakaa kotitekoinen mökkilaituri. Nykyinen laituri on vakaa ja voimme viettää siinä aikaa koko perheen kesken.

Leena ja Hannu Mikander

Suomen Laatulaiturilta saimme hyvät palvelut. Laiturin toimitus, asennus sekä terassin rakentaminen sujuivat kuten oli sovittu. Työn laatu ja hinta ovat kohdillaan.

Leena ja Hannu Mikander
Kati ja Hannu Mönkkönen

Kati ja Hannu Mönkkönen

Meillä oli ennestään kiinteä kiviperustalle rakennettu laituri. Matalan rannan takia oli tarvetta jatkaa sen pituutta. Laatulaiturin Juha osasi asiantuntevasti neuvoa meille sopivien kävelysillan ja ponttonilaiturin valinnassa. Päädyimme hankkimaan itse koottavat elementit. Toimitus sujui juuri sovitusti ja kasauskin onnistui meiltä ongelmitta. Laiturin kiinnitysketjut ja ankkurit olivat meille uusi ominaisuus. Laituri toimii hyvin veden korkeuden vaihteluissa ja on erinomaisen vakaa kävellä.

Laiturin käyttö lisääntyi meillä uudistuksen myötä todella paljon. Jo ensimmäisen käyttövuoden jälkeen investointi tuntuu erittäin kannattavalta.