Laiturin hankinta

Laiturin hankinta

Ilmainen kartoitus
Kartoitamme tarpeesi – täysin ilmaiseksi.

Kun laiturin hankkiminen on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä. Lähin laiturimyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri kohteeseen. Samalla käydään läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot.

Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme avulla löydät uuden ratkaisun, joka miellyttää sinua varmasti.

Valmistus
Yksilölliset ratkaisut asiakkaan toiveiden mukaan.

Laitureistamme löytyvät perusmallit, joiden pohjalta lähdemme rakentamaan unelmiesi laituria. Pystymme toteuttamaan lähes mitkä tahansa ratkaisut, joita vain keksit toivoa.

Ruoppauksella ranta virkistyskäyttöön
Asiakkaamme voivat tilata meiltä ruoppauspalvelun, mikäli rannan vesistö kaipaa syventämistä. Samalla ehkäistään rannan umpeen kasvamista. Ruoppauksen avulla ranta soveltuu entistä paremmin veneilyyn, uintiin ja muuhun virkistyskäyttöön. Hoidamme ruoppaukset kätevästi lautan päältä, joka hoitaa myös työkaluston kuljettamisen kohteeseen. Myös tarvittavat paalutukset onnistuvat lautalta.

Teemme tarvittavat työt myös veden alla
Ammattitaitoiset sukeltajat hoitavat tarvittaessa ketjujen vaihdot sekä vedenalaiset rakennus- ja räjäytystyöt. Myös vedenalaiset hitsaus-, piikkaus-, poraus- yms. työt onnistuvat.

Rakennamme kauniit terassit, joilla viihtyy veden äärellä pitkälle iltaan
Terassi tuo uusia tuulia pihalla viihtymiseen. Rakennamme niin suuret kuin pienet terassit asiakkaan toivomilla ratkaisuilla. Tila, toiminnallisuus ja tyylikäs ulkonäkö ovat tekijöitä, jotka ohjaavat rakentamista, siinä missä laadukkaat materiaalivalinnatkin.

Valmis laiturit "avaimet käteen" periaatteella
Tarjoamme avaimet käteen -palvelua. Tämä tarkoittaa, että laituri, joka tehtaaltamme lähtee, on täysin valmis. Mikäli et halua asennuspalvelua meiltä, laitamme toimitukseen mukaan kaikki tarvikkeet, joilla voit asentaa laiturin itse.

Toimitus
Toimitus valmiina pakettina kaikkialle Suomeen.

Laituri toimitetaan sinulle valmiiksi kasattuna aina pöytiä, penkkejä, uimaportaita ja mitä tahansa muita varusteluja myöden. Jokainen toimitus on viety loppuun asti ja varmistettu, että paketista löytyy kaikki se, mitä olet tilannutkin.

Myös laiturin asennustarvikkeet sisältyvät toimitukseen, mikäli et halua asennuspalvelua meiltä. Toimitamme laiturit koko Suomen alueelle.

Asennus
Halutessasi asennamme laiturin puolestasi. Voit myös hoitaa työn itse, jolloin saat toimituksessa kaikki tarvittavat tarvikkeet onnistuneeseen asennukseen.

Huoltopalvelu
Voit luottaa apuumme vielä sen jälkeenkin, kun olet jo ottanut laiturin käyttöösi. Huoltopalvelumme hoitaa esimerkiksi laituriketjujen vaihdot ja säädöt sekä muut huoltotyöt. Annamme lisäksi vinkkejä, miten saat laiturin pysymään hyvänä mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi uimaportaat kannattaa nostaa vedestä ja kävelysilta irrottaa saranoistaan talven ajaksi, myös puuosat on syytä öljytä säännöllisesti.

Laituri on pitkäaikainen sijoitus, josta kannattaa pitää huolta. Voit tehdä kanssamme huoltosopimuksen, jolloin pidämme huolta laituristanne. Hoidamme tarvittaessa pienten laitureiden nostot ja laskut ja suurempien ketjujen säädöt, pintakäsittelyn jne.

Samalla voimme tehdä normaalit mökkitalkkari työt, kuten polttopuiden teot, lumen luonnit, veneiden nostot ja laskut, sähkö- ja putkiasennukset (luvalliset ammattimiehet) jne.

Markkinointiehto
Suomen Laatulaiturilla (Cleania Oy) on oikeus käyttää markkinoinnissaan valokuvia yms. toimittamistaan tuotteista ilman erillistä ilmoitusta.

Takuu
Annamme laitureille 2 vuoden materiaalitakuun sekä asennustyölle 1 vuoden takuun. Muistathan myös, että huoltamalla laituria oikein, pidennät sen käyttöikää. Meiltä saat aina neuvoja oikeaoppiseen huoltoon*

Tervetuloa palveltavaksi!


Suunnitellaan yhdessä pitkäikäinen ja tyylikäs laituri! Monipuolisesta laituri- ja tarvikevalikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen.


Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Valmistamme myös terassit ammattitaidolla!


Omat asennustiimimme tekevät asennuksista ja korjauksista nopeaa ja vaivatonta.